Om meg



Mitt navn er Henning Olsen og jeg har her gjort et forsøk på å lage en blogg om ting og tang som rører seg i min hverdag. Jeg jobber på et relativt stort hotell i Oslo og har i hele mitt liv jobbet eller studert innen hotell, restaurant og servicebransjen. Alt dette er ikke så viktig, det som ER viktig er at jeg hver dag møter utrolig mange mennesker som har massevis av kunnskap om mat, drikke og service. I tillegg bruker jeg mye av fritiden min på å finne mat og drikke som har en god historie bak seg, som er laget i godt håndverk og som er rene og naturlige.

Jeg er opptatt av mat og drikke som kommer fra små produsenter som brenner for god kvalitet. Det har etter min mening gått for lagt i dagligvarebransjen. I praksis er det 4 – 5 personer i dagligvare-Norge som hver dag bestemmer hva vi skal handle i kjedebutikkene, og produktene er som regel spesialdesignet for oppbevaring, transport og lavest mulig pris. Kvalitet har kommet langt bak i rekken.

Selv om jeg kunne brukt mye plass på å skrive om alle møkkaprodukter, møkkabutikker og møkkarestauranter som finnes, blir det her kun brukt tid og krefter på de temaene som er av positiv verdi og ting som er verdt en kommentar eller diskusjon, ingen sure anmeldelser med andre ord. I tillegg håper jeg på å få med meg en del av de gode kreftene som jeg er omgitt av innenfor bransjen.

Ønsker du å sende meg en e-post. Kanskje et tips, eller kanskje du vil gjesteblogge?
Bruk: minmeny@gmail.com