mandag 14. november 2011

ICEBAR OSLO

IceBar er et helt unikt barkonsept i Oslo. Egentlig består den av to barer: én innredet med is og en annen mer "normal" coctailbar. Tilsammen utgjør barene en unik opplevelse på hver sin måte. Isbaren er innredet av iskunstnere og coctailbaren er bemannet med dyktige coctailbartendere. Isbaren bytter ut sin innredning en gang i året. Da er det isskulptører som lager interiør og kunst av is hentet fra Torne Elv i Jukkasjãrvi. Poenget med å hente isen herfra, er at når isen fryser på en elv som denne, blir isen krystallklar. Temaet for denne sesongen er "Attitude!" med et slags rocka underplott. 


Spesialantrekket gjør opplevelsen litt varmere
Inne i isbaren handler det meste om is. Til og med glassene du drikker fra er laget av is. Her holder temperaturen minus 5 grader for at isen skal holdes i perfekt konsistens. Drinkene er spesialdesignet for å smake godt, selv i dette miljøet. Monica Berg driver faktisk H Butlers Bartenderskole i samme bygning, og det er hun som har satt sitt preg på drinkmenyen både inne i isbaren og i coctailbaren på utsiden.

Et besøk på IceBar er en veldig spesiell affære. Man får også en utrolig god deal på hele opplevelsen: en billett som inkluderer et kvarter inne i isbaren + en coctail koster 160 kroner. MEN: Trikset er at man kan kjøpe en billett til 200 kroner som da inkluderer en drink i coctailbaren etter at man kommer ut fra isbaren også.

Niclaes er genuint interessert i kvalitet
"kvalitet foran kvantitet!"
Lyseffektene endres hele tiden

Man MÅ ikke inn i isbaren for å ta seg en drink her. Coctailbaren har egen inngang fra fortauet og er bemannet av ekstremt oppegående folk. Faktisk skal man lete ganske lenge etter folk med mer kompetanse på for eksempel akevittdrinker. Jeg elsker å la meg overraske av dyktige fagfolk når jeg er på byen, så akkurat denne kvelden ble det vanskelig å komme seg videre til neste vannhull. 

Ta turen innom IceBar neste gang du er på byen i Oslo. Jeg garanterer at du får en unik opplevelse! 
Har du vært på IceBar? Bruk kommentarfeltet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar