søndag 22. mai 2011

Yaya's - Yeah!



Tuk-Tuk'en er på plass!
Denne restauranten går nok ikke inn i bøkene for kortreist mat og lokale tradisjonsretter, men fanden så gøy det er at noen tør å gjøre noe sånn! Jeg snakker om Yaya’s Thai Beach Bungalow, som er et Thai-konsept som er tatt helt ut til det ekstreme. Normalt skulle man tro at en restaurant som dette ville gått ad undas etter kort tid, men dette er faktisk i ferd med å bli en kjede. Nå er det hele tre restauranter i Oslo. Jeg tror mye av grunnen er at maten er autentisk i forhold til det man får servert i Thailand og at omgivelsene er... sinnsyke. Akkurat som i Thailand. 

Det befriende med dette stedet er at det er ekstremt uhøytidelig, samtidig som at servering og kokekunst er meget bra. En slik kombinasjon er ikke enkel å få til. Det er også de små detaljene som gjør det morsomt å besøke restauranten. Her er det lastet inn med møbler og gjenstander hentet direkte fra Thailand. Til og med været har de fått med seg! Skal det være Thai, så skal det være Thai! 





Restauranten ved Stortinget har også en stor og kul uterestaurant som er et bra alternativ når man ønsker litt ro rundt ørene på en sommerdag. Har du vært på Yaya’s? Hva syns du? – bruk kommentarfeltet!

1 kommentar: